Skolerne er repræsenteret på forskellige måder på Iværksættermødet.

Ungdomsuddannelserne inviteres til at deltage i en skoleopgave, hvor der er mulighed for at vinde premier og VIP status på Iværksættermødet. Opgaven udformes så den bliver en del af undervisningen på de skoler de kommer fra - deltagelsen er derfor i samarbejde med diverse ungdomsuddannelser og deres lærer. Opgaven er udformet som en synopsis og tager udgangspunkt i en opgave der altid kredser omkring, hvordan det er at starte eller have en virksomhed i udkanten af Danmark.

Læsø Skole deltager også fordi de gerne vil være en del af godt initiativ. Her er der mulighed for at eleverne både finder programmet interessant og de kan derfor deltage i de forskellige arrangementer på dagen. Eleverne giver også en hånd med på selve dagene, så arrangementet forløber som det skal og det giver dem derudover også mulighed for at tjene nogle penge deres udenlandstur i 2016.

Hvorfor er skolerne repræsenteret på Iværksættermødet.

Eleverne på de forskellige skoler er de næste iværksættere eller selvstændige i Danmark, de må gerne mærke at der er opbakning, netværk og muligheder for dem. Vi bakker op om Danmarks fremtid.