Bag Iværksættermødet 2017 står:

... en fast kerne af selvstændige erhvervsdrivende, som alle kender til de udfordringer, der er forbundet med at drive virksomhed i Danmark. Flere af os arbejder sammen for 4. år i træk og vi arbejder hårdt for at gøre Iværksættermødet 2017 til en kæmpe succes!
Vi brænder for iværksætteri, og vi satser på, at du og din virksomhed vil deltage i denne årlige begivenhed.

Lær arbejdsgruppen nærmere at kende her:

Morten Pihler

Fotograf og skribent på Læsøposten, freelancefotograf og har et lille konsulentbureau. Beredskabschef i kommunen er også en af arbejdsopgaverne. Frivilligt arbejde blandt andet i flere foreninger fylder også en stor del af hverdagen.
Morten er tilflyttet læsøbo og brænder for at det lille ø-samfund skal overleve som selvstændig kommune.
"Ingenting kommer af sig selv på Læsø, vi må stå sammen og vise, at vi selv kan og der er hårdt brug for iværksættere og ildsjæle af enhver art."

Kathrine Skovsgaard

Iværksætter, Blikfanger og Partner ved Events by Skovsgaard, hvis fokus er på at skabe nytænkende og anderledes events. Kathrine er passioneret omkring at skabe noget nyt, og tror på det guld-samarbejde, Læsø-boerne kan, er af stor relevans for alle iværksættere. Hun tror særligt på, at bedst mulig synergi, opnås netop gennem samarbejde, såvel med konkollegaerne, som på tværs af brancher.

 

Klik her og besøg Kathrines virksomhed eventsbyskovsgaard.dk

Camilla Christensen

Iværksætter og eventplanlægger hos Komzusammen. Komzusammen er en eventvirksomhed der giver erhvervslivet mulighed for at glæde kunder, leverandører og medarbejder ved at vi får festen frem i Nordjylland. Camilla er med i arbejdsgruppen fordi hun har en svaghed for Læsø og det ligger i virksomhedens mål at være med til at fremme erhvervslivet for den lille iværksætter.

Klik her og besøg Camillas virksomhed www.komzusammen.dk

Kathrine Marie Toft

.Kathrine Marie Toft- Kom til Læsø i 2014 for at drive et landbrug på øen. Har siden haft en café og udlejet ferieboliger. Har arbejdet i restaurationsbranchen, med børn og undervisning. Kathrine er rigtig glad for Læsø og føler sig hjemme her. Brænder meget for iværksætteri og livet som selvstændig og håber at der vil blive skabt flere arbejdspladser på Læsø og flere får lyst til at bosætte sig på øen.

Tom Andersson

Tekstforfatter, strateg, analytiker og konceptmager hos reklamebureauet Andersson & Jantzen og freelance som tekstforfatter og webarkitekt med tomandersson.dk. Oprindelig uddannet cand.mag i dansk og engelsk og med mere end 25 års erfaring fra reklame og markedsføring for alt lige fra virksomheder med mere end 100 år på bagen til helt grønne og friske iværksættere.

Tom er pendler mellem jobbet i Køge og konen på Læsø...

Klik her og besøg Toms virksomhed tomandersson.dk

Kitty Palsgaard

Er født og opvokset på Læsø, driver på 12. sæson Læsø Spisehus sammen med sin mand André Palsgaard, og er i foråret 2014 sprunget ud som iværksætter med det nyåbnede Læsø Bolighus, som tilbyder interiørartikler, design-ting og andet lækkert.

Klik her og besøg Kittys Læsø Bolighus

André Palsgaard

Er som Kitty opvokset på Læsø og er på 12. sæson ejer af Læsø Spisehus, som udover at tilbyde ganske ualmindelig god mad i høj kvalitet med fokus på Læsøs fremragende råvarer også er et meget besøgt koncertsted, som formår at trække topnavne til Læsø til udsolgte intom-koncerter - listen over navnene omfatter bl.a. Big Fat Snake, Maria Carmen Koppel og Lis Sørensen, og i 2014 kunne Læsøboerne mfl glæde sig over bl.a. Søs Fenger.

Klik her og besøg Andrés restaurant Læsø Spisehus

Rie Toftelund

Rie Toftelund er medejer af Tofteladen, der er en kulturvirksomhed på Læsø.

Rie fremstiller og sælger forskelligt kunsthåndværk og arrangerer aktiviteter for børn og voksne på ”Det Æstetiske værksted".

Desuden tilbydes fotoarbejde, bl.a. pasfoto og guidede ture. Og tang - Tangen høstes ved Læsøs rene strande, bliver forarbejdet til fødevarer af forskellige slags, og markedsføres over hele landet under navnet Læsø Tang.

Rie er født og opvokset på Læsø. Efter folkeskolen flyttede hun til fastlandet og tog uddannelse som Teknisk Assistent. i 1982.

Flyttede tilbage og har boet på Læsø de sidste 28 år. Uddannede sig til Sosu-Hjælper i 2005 og Socialpædagog i 2010,

Rie har været selvstændig iværksætter siden 2012.

Om sig selv fortæller Rie: ”Jeg holder meget af at bo på Læsø, naturen og det nære samfund. Jeg elsker at fortælle om Læsøs historie og kulturlivet, og så står jeg (næsten altid) til rådighed, når der er at arrangement, som har brug for en frivillig hjælper. Jeg yder gerne et bidrag til at holde gang i aktivitetsniveauet og livet på Læsø.”

Klik her og besøg Ries virksomhed med Læsø Tang