Hvor skal du vælge at komme til Iværksættermødet:

... der er mange forskellige grunde til at deltage i Iværksættermødet, hør det fra deltagerens egen mund (eller pen):

Pia Würtz

"Jeg glæder mig til et par gode dage på Læsø i idylliske omgivelser sammen med en masse passionerede iværksættere og erhvervsdrivende.

Jeg har tilmeldt mig Iværksættermødet, fordi jeg synes det er et fantastisk initiativ og en rigitg mulighed for at blive inspireret i nye omgivelser, få input af spændende oplægsholdere og udvide mit netværk. 
Så kan man jo kun tage hjem med et kæmpe energiboost klar til nye kreative projekter Humørikonet smile " Pia Würtz, Industrial designer.

Se hvad Pia Würtz Design laver

Susanne Zimmer

"Jeg deltog i iværksættermødet 2014. 
En fantastisk dag, hvor der både blev kræset om os på det faglige og personlige plan. Allerede på færgen over startede det med networking og dejlig morgenmad, og sådan kørte det slag i slag. En godt organiseret dag, hvor det myldrede frem med guldkorn og lækkerier til hoved, sjæl og mave". Susanne Zimmer

Se bl.a hvad Susanne laver her 

 

Læs mere om hvad Susanne laver her

Louise Dybbro

"Jeg skal helt klart med til Iværksættermødet 2015
Personlige relationer og sparring med andre erhvervsdrivende: store som små, er et helt eksistentielt fundament i min virksomhed. 
Derfor ser jeg klart iværksættermødet som en oplagt mulighed for at udvide mit netværk og samtidig genopleve et fantastisk område af Danmark.

Vi ses på Læsø!"
Fotograf Louise Dybbro

Klik her og besøg Louises virksomhed