Et ønske om forandring

Idéen til Iværksættermødet blev tænkt og ført ud i livet i 2013, da Koncern TV på vegne af DR1 drog til Læsø med 40 kvinder, der skulle afprøve livet på en lille ø. Oplevelserne blev formet til programserien Læsø Kalder. Og blandt deltagerne var Stine Bager Christensen fra Øster Hurup, der brænder for iværksætteri og selv bor i den yderste vandkant af Danmark.

På 3 uger lykkedes det Stine med god hjælp fra lokale kræfter og sit iværksætternetværk fra fastlandet at få stablet en iværksættermesse på benene, som gav genlyd på både Læsø og i flere medier.

I 2014 havde Stine allieret sig med flere kræfter til at bære Iværksættermødet 2014 frem mod et helt nyt mødekoncept. Det nye koncept blev gennemført af en ihærdig arbejdsgruppe og på baggrund af succen fortsættes Iværksættermødet også i 2015, dog med lidt udskiftning i arbejdsgruppen.

Hvert år sker der en udvikling på Iværksættermødet, i 2015 inviterede vi ungdomsuddannelserne med til Læsø. Det skete på baggrund af en skoleopgave om iværksætteri der skulle løses, det førte til at i 2016 fremlagde de 3 bedste opgaver for en jury og der blev kåret den bedste opgave og vinderen går med Bønnestageprisen og en Iværksættertur til Funcenter i Aalborg.