Du kan møde alle disse fantastiske oplægsholdere:

Casper Blom - just fu*king do it, millionær på brugte golfbolde

Når Casper holder foredrag går det ikke stille for sig. Der bliver talt højt,og publikum bliver draget ind i Caspers levende fortælling om sin iværksætterhistorie. Historien om en dreng, som startede med 300 kr. på lommen og nu driver flere virksomheder med større millionomsætning.

Casper har holdt mere end 100 foredrag, og er blevet en efterspurgt foredragsholder. Caspers force er hans evne til at formidle et budskab, så det bliver klart og forståligt for modtageren - uanset alder og baggrund.

Formålet med Caspers foredrag er at give et pust fornyet energi kombineret med nogle værktøjer, så alle kan gå hjem og ændre noget i deres liv - privat såvel som på arbejdet.

Se Caspers hjemmeside.

Sådan får du dine første kunder

- og de afgørende ting du skal have styr på før hvis du vil sikre den rette kurs fra starten

 

Dette oplæg er for dig der:

Har eller overvejer at starte egen virksomhed

er træt af at høre om, hvordan du skal sælge via traditionelle salgsmetoder såsom telefonsalg, fordi du kan mærke, at det bare føles forkert for dig

Ønsker at høre om konkrete danske cases (fra mindre virksomheder) hvor man har angrebet salgsopgaven fra en anderledes og mere moderne og kundemagnetisk vinkel

Ønsker at lære hvordan du sikrer det rette fundament for virksomheden før du starter, eller i hvert fald før du får brugt hele markedsføringsbudgettet (og måske foretager fejlinvesteringer)

Du går med garanti hjem med hovedet fuld af ideer til hvad du kan gå direkte hjem og handle på selv.

 

Foredragsholder:

Din foredragsholder bliver Jannie Ilum Gade fra www.kundemagneterne.dk med + 24 års praktisk erfaring med salg- & forretningsudvikling (herunder opstart af 5 virksomheder, samt som salgschef, produktchef, direktør, virksomhedskonsulent, salgscoach mm.).

Se Kundemagneternes hjemmeside.

Glyø Coaching beskæftiger sig med HR og ledelsesopgaver i alle typer virksomheder.

·         Jeg støtter virksomheden  i alle forandringsprocesser .

·         Jeg er sparringspartner til virksomheden, der ikke har en HR funktion.

·         Jeg klarer rekrutteringen af nye medarbejder for dig.

·         Jeg er konfliktmægler, når konflikten går i hårdknude

·         Jeg hjælper dig med at holde effektive møder på en anderledes måde. 

Mine kunder er fra ejerlederen med ingen eller få ansatte til stor virksomheder og organisationer. Jeg har kunder i alle bancher. Jeg kan også håndtere opgaver for ledelsen og medarbejerne i samme virksomhed.

Workshoppen omhandler:

Forretningsmodeller kan være bøvlet og besværlige at arbejde med. Der er altid flere ting der har indflydelse på hinanden. Ændre vi på en parameter ,så påvirker det andre. F.eks hvis vi ændre på prisen, så kan vi risikere at det ændre på kunderne. Det betyder ,at det kan give god mening at bryde vores forretningsmodel op i flere elementer. På denne workshop vil jeg  introducere dig for en forretningsmodel der er brudt op i 9 elementer. Vi vil sammen arbejde med modellen for netop din virksomhed eller for den virkomhed  du har en ide til.

Workshoppen er en blanding af oplæg fra min side og indviduelt arbejde med din egen virksomheds forretningsmodel. Du vil atså stå med et første bud på en forretningsmodel for din virkomehd når workshoppen er færdig.

Se Glyø Consulting facebookside.

“Vane Kompagniet v. Malene Hein bidrager til Iværksættermødet med et fokus på at styrke dig som iværksætter, så du kan gå hele vejen. 
For med de gode vaner i fokus kan du skabe et liv hvor bæredygtig sundhed bliver den vedvarende investering, 
som giver dig ægte værdi, både i privatlivet og på bundlinjen.
 
Du skal med til workshoppen: “Tag ansvar - du er chefen i dit eget liv”...
hvis du kunne tænke dig redskaberne til: 
 • at sorterere unødvendigt “støj” og forpligtelser fra,
 • at vælge de ting til, som giver dig overskud og energi, 
 • at få en hverdag hvor du prioritere dig selv og
 • at skabe de gode vaner som giver dig ægte værdi og som afspejler sig på bundlinjen.
 
Måske har du indtil nu troet på, at succeskriteriet for dig som iværksætter er:  
 • at du kan mestre mange bolde i luften på en gang,
 • at din kalender er propfyldt og
 • at du er den supermand/superkvinde som kan klare ALT, både arbejdsmæssigt og privat.
Men… 
 • For mange bolde i luften betyder ikke, at du altid griber dem. 
 • En propfyldt kalender er ikke nødvendigvis pakket med aftaler, som giver dig værdi.
 • Du mister hurtigt dine superkræfter, hvis du bliver ved med at nedprioritere dine egen behov.
 
Så hvis tid er en mangelvare, som du aldrig har på lager, og hvis du altid glemmer at prioritere dig selv på din “to do-liste”;
så skal du med til workshoppen, for der er nemlig kun én som kan ændre på det og det er chefen for det hele… 
 
Ja, det er dig.
 
Derfor får du til workshoppen konkrete redskaber og øvelser til at: 
 • sætte et konkret mål der bidrager til din bæredygtige og sunde livsstil,
 • identificere det “unødvendig støj” der bidrager negativt i dit liv,
 • vælge de dårlige vaner og forpligtelser fra som står i vejen for at du kan nå dit mål,
 • vælge de gode vaner til som giver dig overskud og ekstra energi,
 • udforme en konkret handleplan så du kan implementere dine nye gode vaner med det samme. 
 
Summen af det hele bliver, at du går fra workshoppen med en handleplan for,
hvordan du skaber en livsstilnhvor bæredygtig sundhed bliver den vedvarende investering,
som giver ægte værdi både for dig og på din bundlinje.
 
Jeg lover dig at det er en investering af din kostbare tid som du ikke vil fortryde. 

Se Vane Kompagniets hjemmeside.

Vi er så heldige at have Lise Nordklitgaard fra Snapp med, som holder et indsigtsrigt oplæg.

"Man skal ville det - lidt
- oplæg ved Lise Nordklitgaard, Partner i app-bureauet Snapp

Hvorfor og hvornår er det oplagt at starte selvstændig virksomhed? Er det en god idé at koble teknologi på virksomheden? Skal det være en app? Hvorfor og hvorfor ikke? Hører kvinder til i tech-virksomheder? Og 1000000 andre spørgsmål melder sig på banen, når man taler apps og iværksætteri.

I oplægget vil jeg kaste mig ud i den uendelige verden af spørgsmål og overvejelser. Hos Snapp bliver næsten dagligt kontaktet af personer og virksomheder, der sidder med ideen til at vælte verden. Fed energi og start - men hvordan får man ført ideen enten om app eller virksomhed ud i verden? Hvad koster det på energi-, penge- og vennekontoen? Skal man gøre det selv eller sammen med andre? Tør du?

Oplægget vil tage udgangspunkt i forskellige app- og iværksættercases og deriblandt fortælle historien om Snapp. Med tilgangen ‘det man selv har fingrene i, sidder bedst fast’ vil I blive stillet overfor forskellige udfordringer, som I kan hive inspiration med hjem til jeres egne iværksætter- og app-drømme.
Slutningen på oplægget kan I få allerede nu: Man skal ville det - lidt"

Kristine og Jeppeh Lykkell er iværksættere og har siden 2011 haft lyst til at gøre deres interesse for personlig udvikling til en levevej. Derfor stiftede de firmaet Lykkell –Consciousness In Progress, hvis formål er at sprede bevidsthed.

De er begge specialiserede i brugen af Arketyper som værktøj til at blive klogere på både egen og andre menneskers adfærd. En Arketype er et adfærdsmønster, og et menneske er sammensat af flere forskellige arketypiske træk.

 

På vores oplæg til IVM17 vil vi fortælle om de fire primære arketypiske træk, som alle mennesker har. Det er Barnet, Offeret, Sabotøren og Den Prostituerede. Disse fire adfærdsmønstre bliver nemlig sat i spil, når vores overlevelse i både bogstavelig og symbolsk forstand er truet. Som iværksætter oplever man mange gange gennem sin proces at komme i kontakt med netop disse fire adfærdsmønstre.

Fordelen og formålet med at lære sine arketypiske træk at kende er, at man vil få en meget større bevidsthed om sig selv og de måder man reagerer på.

Vi vil fortælle, hvad de fire primære arketyper hver især repræsenterer, og hvordan man kan genkende adfærden fra dem i sig selv. Du vil lære om de fire primære arketypers udviklingsvej, og vi vil give tips og råd til, hvordan du kan optimere din adfærd, så den bliver mere hensigtsmæssig.

Du vil få mulighed for selv at arbejde med de fire primære arketyper. Her kan du vælge indenfor hvilket livsområde, eksempelvis arbejdsområdet, du ønsker at finde ud af hvordan arketyperne udspiller sig i din adfærd.

Vi glæder os til jer se jer.

Mød NLP Aalborg og Luise Løt, som Morten Gelbek Andreasen & Luise Løt Nørholt står bag!

De vil torsdag afvikle en workshop omkring følgende:

"Relations baseret salg

Med NLP & Enneagrammet som bagtæppe vil Luise Løt og Morten Gelbek dele teorier og redskaber, så du kan gå direkte ud og styrke de vigtige relationer, som altid er udgangspunkt for salg og business generelt – samt privatlivet for den sags skyld.

Det bliver lærerigt, underholdende og ”hands-on” for deltagerne, så både teorier og redskaber bliver implementeret direkte via egen erfaring.

Luise Løt har professionel baggrund fra bankverden og som selvstændig massør og Kranio sakral terapeut. I dag er Luise selvstændig med egen coachingvirksomhed, som konsulent og foredragsholder. Luise underviser desuden fast i NLP Aalborg. Luise er uddannet ICTA certificeret professionel NLP Trainer og Master Coach samt NLP business Trainer.

Morten Gelbek er indehaver og ledende Trainer i NLP Aalborg og Enneagraminstituttet. Morten har mere end 15 års erfaring som selvstændig med coaching, terapi, foredrag og undervisning indenfor NLP, Enneagrammet og udvikling af mennesker generelt. Morten er bla. uddannet ICTA certificeret professionel NLP og Enneagram Trainer samt Master Coach.

NLP Aalborg og Enneagraminstituttet tilbyder åbne kurser, uddannelser og foredrag indenfor Coaching, Ledelse, Mindfulness, selvledelse samt personlig udvikling med NLP og Enneagrammet som primære redskaber. Målgruppen er både private og virksomheder, der desuden ofte benytter Morten Gelbek som ekstern underviser, konsulent og coach.

www.luiseløt.dk
www.nlpaalborg.dk

Lisa Dalsgaard - Danmarks sejeste iværksætterkvinde

Vi er særligt stolte over at kunne præsentere Tonny, 
Han var med som gæst sidste år og har siden stablet sig kontakterne på Øen til at kunne starte sin egen business op: Læsø Specialities Denmark A/S

"Tonny Holm Jensen er først og fremmest udvikler. Kokkenes Torvehal, Torvehallerne, 35 cafeer og restauranter, og 12 detailhandelsbutikker er det blevet til ud over Tonnys egen restaurant, fiskeforretning, sushibar og natklub. 
I dag er Tonny så havnet på Læsø, som iværksætter helt fra bunden. Kom og hør om at overkomme fejlene, smutterne, uheldene og alle de små og store forhindringer du uundgåeligt løber ind i som iværksætter.

Igen i år kan du møde arbejdsgruppens Morten Pihler, som vil forklare om de fantastisk LAG midler. Hvem der kan søge, til hvilke projekter og hvordan. 
Morten er iøvrigt selv en verdensmand, med utallige projekter og arbejdsområder. Et sandt eksempel på, hvordan mange bolde håndteres

Klik på billedet og se oplægsholderens hjemmeside

Foredragsholdere, debatører, netværker, fagfolk og workshop-folk

Så er planlægningen Iværksættermødet 2017 næsten helt færdig, der vil løbende komme beskrivelser af oplægsholderne på Facebook , LinkedIn eller her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at se jer d. 18. og 19. maj 2017.