Du kan møde alle disse fantastiske oplægsholdere:

Casper Blom - just fu*king do it, millionær på brugte golfbolde

Når Casper holder foredrag går det ikke stille for sig. Der bliver talt højt,og publikum bliver draget ind i Caspers levende fortælling om sin iværksætterhistorie. Historien om en dreng, som startede med 300 kr. på lommen og nu driver flere virksomheder med større millionomsætning.

Casper har holdt mere end 100 foredrag, og er blevet en efterspurgt foredragsholder. Caspers force er hans evne til at formidle et budskab, så det bliver klart og forståligt for modtageren - uanset alder og baggrund.

Formålet med Caspers foredrag er at give et pust fornyet energi kombineret med nogle værktøjer, så alle kan gå hjem og ændre noget i deres liv - privat såvel som på arbejdet.

Se Caspers hjemmeside.

Sådan får du dine første kunder

- og de afgørende ting du skal have styr på før hvis du vil sikre den rette kurs fra starten

 

Dette oplæg er for dig der:

Har eller overvejer at starte egen virksomhed

er træt af at høre om, hvordan du skal sælge via traditionelle salgsmetoder såsom telefonsalg, fordi du kan mærke, at det bare føles forkert for dig

Ønsker at høre om konkrete danske cases (fra mindre virksomheder) hvor man har angrebet salgsopgaven fra en anderledes og mere moderne og kundemagnetisk vinkel

Ønsker at lære hvordan du sikrer det rette fundament for virksomheden før du starter, eller i hvert fald før du får brugt hele markedsføringsbudgettet (og måske foretager fejlinvesteringer)

Du går med garanti hjem med hovedet fuld af ideer til hvad du kan gå direkte hjem og handle på selv.

 

Foredragsholder:

Din foredragsholder bliver Jannie Ilum Gade fra www.kundemagneterne.dk med + 24 års praktisk erfaring med salg- & forretningsudvikling (herunder opstart af 5 virksomheder, samt som salgschef, produktchef, direktør, virksomhedskonsulent, salgscoach mm.).

Se Kundemagneternes hjemmeside.

Lisa Dalsgaard - Danmarks sejeste iværksætterkvinde

Morten Gelbæk NLP Guru i et samarbejde med Luise Løth

Indehaver at Luise Løt - skaber forandring, beliggende Vesterbro 33 i Aalborg

Underviser og foredragsholder

Konsulent bl.a. ved Aalborg kommune og projekter i jobcenter regi

Bankrådgiver og mentor gennem 18 år

Gift og mor til 2 drenge

Se mere på www.luiseløt.dk

Vanekompagniet - med både gode og dårlige vaner

Vane Kompagniet er et passioneret partnerskab mellem Stine Lyngbo og Malene Hein.
Vi har en fælles vision om at skabe bæredygtig sundhed både privat og i virksomheder, fordi vi ved, at du med en livslang investering i dig selv og din sundhed vil skabe ægte værdi resten af livet. Derfor arbejder vi som vane konsulenter med at skabe gode vaner inden for både de fysiske, mentale og sociale aspekter af vores liv, så vi kan skabe en ramme hvor sundhed bliver en naturlig del af vores hverdag.

“Tag ansvar - du er chefen i dit eget liv”
Workshop omkring de gode vaner, der skaber værdi både i privatlivet og på bundlinjen.
For mange er det blevet et kvalitetsstempel og et tegn på styrke og succes, at kunne mestre mange bolde i luften, en propfyldt kalender, og ikke mindst at have travlt.
Måske stræber du selv efter at være den supermand eller superkvinde, som kan klare alt både arbejdsmæssigt og privat? 
Men mange bolde i luften betyder ikke, at du altid griber dem.
Og en propfyldt kalender er ikke nødvendigvis pakket med aftaler, som giver dig værdi.
Så hvis du oplever, at tid er en mangelvare som du aldrig har på lager, og at du altid glemmer at prioritere dig selv på din “to do”liste, så er der kun én som kan ændre på det, og det er chefen for det hele… Ja, det er dig.
Til workshoppen giver vi dig konkrete redskaber og øvelser til at vælge det “unødvendig støj” fra, så du med udgangspunkt i de fysiske, mentale og sociale aspekter af dit liv, kan vælge de gode vaner til. De vaner som gør, at du kan skabe et liv hvor bæredygtig sundhed bliver den vedvarende investering, der giver dig ægte værdi både i dit privatliv og på din bundlinje.  
 
Yderligere:
Link til vores hjemmeside: www.vanekompagniet.dk 

Lykkell - er du klar over hvilken type du er

Kristine og Jeppeh Lykkell er iværksættere og har siden 2011 haft lyst til at gøre deres interesse for personlig udvikling til en levevej. Derfor stiftede de firmaet Lykkell –Consciousness In Progress, hvis formål er at sprede bevidsthed.

De er begge specialiserede i brugen af Arketyper som værktøj til at blive klogere på både egen og andre menneskers adfærd. En Arketype er et adfærdsmønster, og et menneske er sammensat af flere forskellige arketypiske træk.

 

På vores oplæg til IVM17 vil vi fortælle om de fire primære arketypiske træk, som alle mennesker har. Det er Barnet, Offeret, Sabotøren og Den Prostituerede. Disse fire adfærdsmønstre bliver nemlig sat i spil, når vores overlevelse i både bogstavelig og symbolsk forstand er truet. Som iværksætter oplever man mange gange gennem sin proces at komme i kontakt med netop disse fire adfærdsmønstre.

 

Fordelen og formålet med at lære sine arketypiske træk at kende er, at man vil få en meget større bevidsthed om sig selv og de måder man reagerer på.

 

Vi vil fortælle, hvad de fire primære arketyper hver især repræsenterer, og hvordan man kan genkende adfærden fra dem i sig selv. Du vil lære om de fire primære arketypers udviklingsvej, og vi vil give tips og råd til, hvordan du kan optimere din adfærd, så den bliver mere hensigtsmæssig.

 

Du vil få mulighed for selv at arbejde med de fire primære arketyper. Her kan du vælge indenfor hvilket livsområde, eksempelvis arbejdsområdet, du ønsker at finde ud af hvordan arketyperne udspiller sig i din adfærd.

 

Vi glæder os til jer se jer.

Lise Nordklitgaard - snapp snapp og app

Lise Nordklitgaard

Snapp

 

“Man skal ville det – lidt”

Helle Glyø

Længere beskrivelse kommer af Helle, foreløbigt:

Glyø Coaching beskæftiger sig med HR og ledelsesopgaver i alle typer virksomheder.

·         Jeg støtter virksomheden  i alle forandringsprocesser .

·         Jeg er sparringspartner til virksomheden, der ikke har en HR funktion.

·         Jeg klarer rekrutteringen af nye medarbejder for dig.

·         Jeg er konfliktmægler, når konflikten går i hårdknude

·         Jeg hjælper dig med at holde effektive møder på en anderledes måde. 

Klik på billedet og se oplægsholderens hjemmeside

Foredragsholdere, debatører, netværker, fagfolk og workshop-folk

Så er planlægningen Iværksættermødet 2017 næsten helt færdig, der vil løbende komme beskrivelser af oplægsholderne på Facebook , LinkedIn eller her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at se jer d. 18. og 19. maj 2017.